Често Задавани Въпроси – за Билковите продукти Народно биле

Тук ще откриете често задаваните въпроси за приема, качествата и ефективността на билковите продукти Народно Биле. Ще се радваме да споделите и своите въпроси на имейл: narodnobile@gmail.com

Как се осъществява приема на билките? 

Приемът се осъществява по индивидуалното предписание на всяка листовка, между един и три пъти на ден.

Колко време е необходимо за постигане на ефект?

Ефектът от прием на билките идва след един до три месеца. Това време е необходимо, за да се адаптира организмът към билката и да усвои полезните й свойства и качества, като извлече необходимите вещества  и честоти. Вследствие организмът се научава сам да произвежда тези вещества и честотни трептения, при което ефектът остава дълготраен.  

Необходимо ли е да се прави почивка?

Почивка може да се направи след продължителност на приема 3 месеца (90 дни). Препоръчителната почивка е 1 месец (30 дни). Не се създава зависимост към билките!

Имат ли странични ефекти билковите продукти Народно биле?

Странични реакции не са наблюдавани при нито един от билковите продукти, тъй като съставът им е напълно натурален. Единствено възможен (но не е наблюдаван) страничен ефект може да има при конкретна непоносимост на организма към дадена билкова съставка.

Възможно ли е да се приема повече от един еликсир?

Препоръчително е да се приемат до два различни еликсира по едно и също време. При прием на повече от два различни еликсира организмът се пренасища и ефектът отслабва.

Как се приемат билковите продукти от деца?

Дозата за деца е наполовина на посочената за възрастните. Деца (до 7 г.) приемат еликсирите точно по схемата, посочена за възрастен, но с намалено наполовина количество. Деца над 7 години приемат еликсирите по посочената схема за възрастен.

Какъв е срокът на годност на билките?

Срокът на годност е отбелязан с печат индивидуално върху всяка листовка, прилежаща към дадения билков продукт. Стандартният срок на годност е 1 година от отварянето на продукта. Не е необходимо съхранение в хладилник

Имат ли продуктите сертификати за качество

Сертификатите на продуктите ще откриете ТУК

0